Tandartspraktijk voor innovatieve Tandheelkunde

Implantologie

De functie van gezonde en vastzittende tanden en kiezen merk je pas als je ze niet meer hebt.

Het missen van een aantal tanden en kiezen is niet alleen een esthetisch probleem maar heeft ook een negatieve invloed op de levenskwaliteit. Een mooie lach geeft zelfuertrouwen. Het maakt je sympatieker en aantrekkelijker.

Onbelangrijk of er nu één, meerdere of alle tanden en kiezen afwezig zijn: implantaten bieden een prima oplossing, waardoor u weer onbezorgd kunt lachen, praten en eten.

U zult geen verschil merken met uw eigen tanden of kiezen. Implantaten zijn een stukje levenskwaliteit.

Wat zijn implantaten ?

Een implantaat bestaat uit twee gedeeltes: een ingezette titaniumwortel en een hierop geplaatste kroon. Zij worden net als uw eigen tanden en kiezen vast in de kaak geplaatst. Dit stabiele fundament biedt houvast voor kronen, bruggen en overkappingsprotheses.

Hoe zeker zjin implantaten ?

De tandheelkundige implantologie behoord tot de best onderzocht en ontwikkelde methode van de moderne tandheelkunde. Een voortdurende ontwikkeling van materialen en optimalisering van de behandelmethoden hebben er toe geleidt dat het percentage van succesvolle behandelingen boven de 98% ligt.Bij goede verzorging en regelmatig controle in de tandartspraktijk hebben implantaten beslist een lange levensduur. Ze zijn daardoor een investering voor het leven .

Is de behandeling pijnlijk?

Het plaatsen van implantaten is tegenwoordig geheel pijnloos. Door de lokale verdoving is de pijngewaarwording compleet uitgeschakeld. U merkt niets, u hoort alleen de geluiden van de implantaat benodigheden. Bij angstpatiënten bestaat ook de mogelijkheid deze verrichting onder algehele narkose te laten uitvoeren.

Wat kosten implantaten?

Wat u moet betalen voor de behandeling is afhankelijk van de omvang van de werkzaamheden, van uw ziektekostenverzekering en aanvullende tandartsverzekering. Vraag uw tandarts naar een offerte en bespreek die altijd met uw verzekeraar. Langdurig gezien kunnen implantaten goedkoper zijn dan andere konventionele voorzieningen.

Bij goede verzorging kunnen implantaten een levenlang meegaan.

Contact:

De Pallert 18
7761 BV Schoonebeek

0524-533755
info@azh-tandheelkunde.nl

Openingstijden:

behandeling op afspraak